Toimitustiedot ja -ehdot.

 

Toimituskulut


Tilaukseen lisätään toimituskulut. Toimitustapa "nouto myymälästä" on ilmainen. Asiakas noutaa tällöin  tuotteen ilovakka myymälästä sen aukioloaikana kahden viikon kuluessa tuotteen tilaamisesta/maksamisesta. 

Käytettävissä olevat toimitustavat ovat usein tuotekohtaisia, jolloin osa tuotteista on noudettava myymälästä tai toimituksesta ja sen hinnasta täytyy sopia erikseen. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi postin kuljetettavaksi ison koon, hankalan muodon tms. syyn vuoksi sopimattomat tuotteet. Käytettävät toimitustavat ovat näkyvillä tuotetta tilattaessa.

Maksutavat

Maksaminen on turvallista, koska käytämme verkkomaksuissa Paytrail-palveluita. Tutustu palveluun  tästä. 


Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danskebankff, Tapiola, Aktia, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksettaessa tuotteita asiakas ohjataan Paytrail Oyj:n sivustolle, jossa maksaminen tapahtuu. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Maksutapahtumiin liittyvistä reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Lutakonaukio
740100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0600 41005


Tilauksen seuranta


Rekisteröityneet asiakkaat voivat seurata omaa tilaustaan verkkokaupassa kirjautumalla sisään. Kaikkien asiakkaiden sähköpostitse saama tilausvahvistus sisältää seurantakoodin, mikäli sellainen on käytettävissä. Seurantakoodin avulla asiakas voi seurata tilauksensa etenemistä Itellan/Matkahuollon internet-sivujen kautta.